Свържете се с нас 
0884 020707
Къде се намираме 
Магазини

Общи Условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА "ИЗИ АУТО" ЕООД ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОКУПКИ ПРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН WWW.EASYAUTO.BG

 

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат условията за покупко-продажби през електронния магазин за автомобилни аксесоари, собственост на "ИЗИ АУТО" ЕООД. Тези условия представляват договор за покупко-продажба между "ИЗИ АУТО" ЕООД и всяко физическо или юридическо лице, посетител на сайта и извършил заявка за покупка на стоки чрез електронния магазин.

 

I. ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

С извършването на поръчка на стока от електронния магазин Easyauto.bg, всеки потребител и клиент на сайта се съгласява, че това действие има силата на договор между двете страни и с настоящите Общите условия и се задължава да ги спазва.

 

Електронният магазин www.easyauto.bg е собственост на "ИЗИ АУТО" ЕООД. Търговско дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: 202363493, ИН по ЗДДС: BG202363493, със седалище и адрес на управление: град София, жк. Христо Смирненски бл.19 вх.А ап.24  телефон: 0884 020707.

 

Под СТОКИ се разбира предлаганите в електронния магазин автоаксесоари за автомобили.

 

Под КЛИЕНТ се разбира всяко лице, посетител на електронния магазин www.easyauto.bg, което е завършило поръчка чрез системата за извършване на поръчки в е-магазина.

 

Под ДОСТАВЧИК се разбира "ИЗИ АУТО" ЕООД, в качеството
му на предлагащ СТОКИТЕ в електронния магазин, както и изпълняващ поръчките касаещи тях. 

 

Всички цени на стоки в електронния магазин са в български лева, с включен ДДС. Цените са за бройка или за определено количество стока (комплект), без включени разходи за доставка на стоката, освен когато е изрично упоменато. 

 

Е-магазинът не гарантира наличността на поръчаните артикули.

 

При липса на складова наличност от заявената стока ДОСТАВЧИКЪТ, в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка, уведомява КЛИЕНТА за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от КЛИЕНТА електронен адрес или телефон.

 

ДОСТАВЧИКЪТ има право да променя цените в електронния магазин на предлаганите стоки без предварително уведомяване. КЛИЕНТЪТ е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на желаната стока.

 

ЗАЯВКИ НА ПОКУПКА НА СТОКИ В ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН WWW.EASYAUTO.BG

 С натискане на бутона "Поръчка", купувачът заявява, че се е запознал с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, съгласен е с тях, приема ги и се задължава да ги спазва. 

 

ДОСТАВЧИКЪТ потвърждава на КЛИЕНТА приетата поръчка чрез e-mail съобщение или телефон в рамките на три работни дни, след получаването й.

 

Поръчка с некоректно, грешно или непълно посочени данни като адрес, телефонен номер и др. се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена!

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

 Цената и разходите за доставката могат да бъдат платени при доставка в брой или предварително заплащане по банков път!

 

ДОСТАВКА

 Заявената за покупка стока, която е налична, се доставя на посочения от КЛИЕНТА адрес за доставка в срок до 7 (седем) работни дни. Когато стоката не е в наличност, срока може да се удължи спрямо необходимия срок за производство и доставка до наш склад.

Когато клиент направи Бърза поръчка системата не може да изчисли стойност на доставка поради ограничените данни, които предоставя клиента! Доставката не е безплатна освен ако изрично не е записано друго! Цената на доставката се изчислява при изпращането по актуалните цени на куриера (Еконт, Спиди или друг!)

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.

Предаване на стоката

1. Стоката се предава на КЛИЕНТА или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на КЛИЕНТА като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че КЛИЕНТА не бъде намерен в срока за доставката на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ДОСТАВЧИКЪТ се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. КЛИЕНТЪТ може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

1.1 В случай, че КЛИЕНТЪТ не отиде да си получи стоката от офис на куриер (в случайте когато е поръчана до офис на куриер), не се яви посочения от него адрес за доставка (в случай когато е поръчана до адрес) или откаже поръчката по телефона, когато тя вече е приета от куриер, както и ако куриера или Изи Ауто ЕООД не успяват да се свържат с КЛИЕНТА за да го поканят да си вземе пратката без значение от причината за отказа КЛИЕНТЪТ се задължава да заплати възникналите разходи по транспорта на Изи Ауто ЕООД. Заплащането може да стане в офис на куриера или по банков път по сметка на ИЗИ АУТО ЕООД.

С натискане на бутона поръчай КЛИЕНТЪТ декларира, че е запознат с това, че е прочел и се се запознал с настоящите Общи Условия и е наясно, че при отказ за взимане на пратката (виж т.1.1) и заплащане на куриерските разходи Изи Ауто ЕООД има право да заведе съдебен иск срещу него за разходите за доставка и връщане, които не са заплатени от клиента. Според законите на Република България след излизане на решението на компетентния съд загубилата страна заплаща всички разходи по делото.

 

ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

 Замяна или Връщане на продукт закупен онлайн ( от дистанция ) може да бъде извършена в срок от 14 дни от датата на получаване на продукта (артикула). 

Опаковката на стоката, както и самата стока, не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента! При замяна или връщане стоката трябва да е съпроводен от данъчния документ ( касов бон или фактура), който е получен със стоката при доставката.

Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя!

В случай на замяна или връщане Потребителят трябва да се свърже с нас на телефон 0884 020707, за да оторизираме замяната и връщането на стоката.

Потребителят може да изпрати стоката до офис на Еконт Централен (ул. Резбарска 11) в гр.София, за ИЗИ АУТО ЕООД, с телефон 0884020707, или на място в магазина на ИЗИ АУТО ЕООД на адрес: гр.София, ж.к. Хаджи Димитър, ул.Резбарска 31.

В случай на рекламация на дадена стока, моля попълнете формата за рекламации в нашия сайт; или попълнете и изпратете Станартен Формуляр за упражняване правото Ви на отказ съгласно Приложение №6 от Член.47 ал.1 т.8 от ЗЗП:

формуляр

Съгласно чл. 55, ал. (1) потребителят има право в срок от 14  дни от датата на получаване да върне стоката на продавача. Стоката трябва да е неизползвана, в добър търговски вид и с оригиналната опаковка.

 

Разходите във връзка с връщането на стоката за сметка на купувача!

 

ДОСТАВЧИКЪТ не гарантира, непрекъсваем достъпът до електронния магазин.

 

ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за непредоставяне на достъп до електронния магазин, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната Интернет мрежа и др.

 

Настоящите Общи условия са в сила от 01 Юли 2019г. "ИЗИ АУТО" ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта. Промените в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ не засягат отношенията между КЛИЕНТА и ДОСТАВЧИКА, възникнали във връзка с валидно подадена преди промените заявки за покупка на стока.

Сравнение на продукти